arrow_drop_up arrow_drop_down

de Kilo Burner ® Methode

Word de fitste versie van jezelf

Wat we doen

Merel is iets te zwaar en ze beweegt te weinig. Hierdoor is ze de afgelopen tijd aangekomen. Ze zit hierdoor minder goed in haar vel en haar kleren passen niet meer goed. Ze heeft geprobeerd om af te vallen door een dieet te volgen en naar de sportschool te gaan.  Bij een aantal diëten die ze heeft gevolgd heeft ze kortdurend resultaat gehad want wanneer ze ermee stopte kwamen de kilo's er weer aan. Na een paar weken sporten in de sportschool valt ze vaak weer terug in haar oude patroon en bezoekt ze de sportschool minder vaak. Met een druk leven valt het Merel niet mee om af te vallen.

Herken jij jezelf hierin? Onze coaches helpen mensen zoals Merel om de juiste keuzes te maken en patronen te doorbreken. Dit doen ze door persoonlijke begeleiding waarbij er ook wordt stilgestaan bij levensstijl en niet alleen bij voeding of beweging. Alhoewel dit wel belangrijke onderdelen zijn van het resultaat.

De Kilo Burner methode

Onze coaches begeleiden cliënten die willen werken aan een gezonde leefstijl waarbij onze coaches helpen de cliënt bewust te worden van gedrag en gewoonten met als doel om een gezondere levensstijl te bereiken. Traditioneel gezien wordt afvallen puur bekeken vanuit een bepaalde invalshoek. Namelijk; eet je wel gezond? Of beweeg je wel genoeg? Dit terwijl afvallen een resultaat is van een gezonde levensstijl en dit breder bekeken moet worden dan alleen voeding en beweging. 
Het ontwikkelen van een gezonde levensstijl is de kern van de Kilo Burner methode. 


Het ontwikkelen van een gezonde leefstijl kan best lastig zijn. Want, ondanks al je inspanningen is er kans dat oude gewoontes er na verloop van tijd weer insluipen. Jammer natuurlijk en bovendien uitermate frustrerend. Hoe je een gezonde leefstijl realiseert die werkt én blijvend is, daarbij ondersteunen wij je graag.

Om een gezonde leefstijl te ontwikkelen, focussen wij ons op: gezond eten, voldoende bewegen en bijtijds je ontspanning en rust pakken. En afhankelijk van welke obstakels je ervaart, werken we samen met je aan onder andere je motivatie, je valkuilen, vergroten van je wilskracht, oude gewoontes veranderen, terugval voorkomen enzovoort. Op die manier coacht een Kilo Burner coach je stap voor stap bij het realiseren van een leefstijl waar je je goed bij voelt. Die bij je past en voor je werkt. Een Kilo Burner coach gaat dus een stapje verder. 


Maar hoe precies en wat kost het? Wij hebben een methode ontwikkeld zodat je al vanaf 17,97 euro per maand begeleid kan worden. Dit gebeurt door een coach die je krijgt toegewezen en die jou online via de app begeleid. De coach stelt een persoonlijke afval plan op en een persoonlijk sportplan. Samen bespreken jullie af hoeveel begeleiding je wenst en wanneer het voor jou het beste uitkomt. Onder het kopje 'meer informatie' lees je er meer over.

Word lid en profiteer van deze voordelen:

Persoonlijke Begeleiding

Het ontwikkelen van een gezonde levensstijl is niet makkelijk. We helpen je graag en bieden je de beste tools om nieuwe gewoontes eigen te maken en de fitste versie van jezelf te worden.

Voortgang tracking

Je gewicht, vetpercentage, spiermassa, BMI en andere belangrijke indicatoren van je voortgang worden via de app bijgehouden. Zo heb je middels grafieken en diagrammen 100% inzicht in je progressie richting je doelen

Geavanceerde tools 

Naast het tracken van je voortgang bieden we velen andere interessant tools aan zodat je overal waar je je bevindt kan sporten. Of het nou thuis is, in de gym of buiten. Onze oefeningen zijn daarnaast 3-d geanimeerd 

Persoonlijk voedingsplan

Wij geloven niet in diëten. Je krijgt daarom altijd aanbevelingen en geen voorschriften. Zo heb je zelf het regie over wat je eet. Belangrijk is namelijk dat je een bepaald voedingspatroon op de lange termijn volhoudt

Persoonlijke sportplan 

Ieder lichaam is anders en daarom is persoonlijke begeleiding ontzettend belangrijk. Wat voor de ene heel goed werkt is voor de ander niet zo effectief. Vandaar dat je altijd gepersonaliseerde oefeningen krijgt 

Leefstijl ontwikkeling

Om je resultaat langdurig te behouden is het ontwikkelen van een nieuwe leefstijl de sleutel tot succes. Als je namelijk snel terugvalt in je oude gewoontes en patronen dan is alles voor niks geweest. Je coacht helpt je hierbij

Een snelle start? Download gratis de Healthy Snel Afvallen kit

Wil je gratis krachtige tools tot je beschikking krijgen die jou een boost kunnen geven bij het afvallen? Download dan nu gratis de Healthy Snel afvallen kit.