Beach Beauty cursus

Sexy & Fit op vakantie?

Fit op vakantie

Focus op gezond & snel afvallen

Covid-proof

Veilig leren & trainen @home

3 weken intensief

100% inzet

Fit op vakantie

Veel mensen krijgen en horen verschillende adviezen en hierdoor weten ze niet meer wat ze wel en niet moeten doen om gezond en effectief af te vallen. Vooral als je bijna op vakantie gaat heb je behoefte aan een methode dat werkt en dat bewezen effectief is. Met deze intensieve crash-course gaan we jou helpen om je doelen te bereiken voordat je op vakantie gaat! 

Belangrijk is wel dat de gestelde doelen realistisch zijn. Als je over een paar dagen al op vakantie gaat dan lukt het ons helaas niet om je op een gezonde manier te laten afslanken. Idealiter begin je dus minstens 2 tot 3 maanden voordat je op vakantie gaat met deze cursus.

 
Hoe gaan we dat doen?

Na aanmelding ontvang je van ons een persoonlijke intake waarin we het een en ander samen doorspreken. Hierna ontvang je het lesmateriaal en ga je actief en intensief met de coach aan de slag. Je krijgt daarnaast ook twee webinars en ook een persoonlijk evaluatiegesprek. Na succesvolle afronding krijg je een certificaat.

Wat je gaat leren

Turbo calorie burning
Afslanken op een snelle maar verantwoorde wijze

Voeding als basis voor afslanken

Zen, Yoga en Detox

Leefstijl ontwikkeling

Cursus 1 : De essentials

Na de intake begint je cursus. Je geeft zelf aan welke zaterdag voor jou schikt en dan plannen we je in. Eerst wordt er veel nadruk gezet op voeding gezien je hiermee al een heel groot verschil kan maken. In de fitness wereld wordt weleens gezegd dat het resultaat voor 60% afhangt van voeding alleen! De overige 40% door sport en beweging. Leer en ontdek alles over voeding, detox, calorie burning en ultra voedzame voedingsmiddelen.

Event Date

Zaterdags

(Elke zaterdag)
11:30

Cursus 2 : Actieplan 

Tijdens de tweede cursus wordt er een actieplan gemaakt waarbij je zoveel mogelijk handvaten krijgt om voor de gestelde deadline fit op vakantie te gaan. Het wordt een persoonlijk actieplan dat past bij jouw leefstijl. 

Event Date

Zaterdags
(Elke zaterdag)

10:00

Wat je krijgt

Persoonlijke intake 

Lesmateriaal

Cursus : de essentials 

Cursus : actieplan creatie

Evaluatiegesprek 

Certificaat 

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Love handles eindelijk kwijt
Ik wist niet precies wat ik nou moest doen om op een gezonde manier en toch snel af te van m'n lovehandles af te komen. De Beach Beauty cursus heeft me precies de handvaten gegeven die ik nodig had om af te vallen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Minder vet op m'n buik
Er wordt veel van je verwacht. Je moet dus echt actief meedoen. Als je op de bank blijf zitten heb je hier niks aan. Maar ik begon gelukkig tijdig, ruim 3 weken voordat ik op vakantie ging en hierdoor had ik aanzienlijk minder vet op m'n buik (en rest van m'n lichaam).
Ms. Nameless
Add Your Stars
Minder cellulitis
Ik schaamde me altijd om op het strand in m'n bikini te lopen vanwege m'n cellulitis. Na de Beach beauty cursus (is trouwens heel intensief) had ik al zichtbaar resultaat en ging ik met een goed gevoel op vakantie!
Ms. Nameless
Add Your Stars

Data

14 november 2020 (vol)

5 december 2020 (vol)

19 december 2020 (nog enkele plekken beschikbaar)

Prijs 

De prijs voor deze cursus bedraagt eenmalig 397 euro of 5 termijnen van 67 euro. Dit is inclusief:

  • Lesmateriaal
  • Persoonlijke intake
  • Twee webinars
  • Certificaat van deelname
  • 1 maand toegang tot de Kilo Burner App