arrow_drop_up arrow_drop_down

Kilo Burner ® Programma's

Kilo Burner ® Original 

Kilo Burner Original ® is ideaal voor mensen die flink willen afvallen. De elementen sport, voeding, lifestyle en mindset vormen de basis van dit programma. Ben jij er klaar voor om flink af te slanken? Dan is Kilo Burner Original het geschikte programma voor jou.

Kilo Burner ® Energy

Met Kilo Burner Energy ® wordt er volledig ingezet op fitheid en energie. Door een uitgekiend voedingsplan in combinatie met sport kan je je energie niveau naar andere hoogtes tillen. Je voelt je hierdoor fitter, scherper en je prestaties kunnen hierdoor ook verbeteren.

Kilo Burner ® BBB

Met dit programma wordt er meer aandacht gezet op de buik, benen en billen. Veelal zal er worden gekozen tussen een combinatie van afslanken en specifieke oefeningen om de billen meer volume te geven of de benen af te slanken.

Kilo Burner ®Fit Parents 

Dit programma is ideaal voor ouders die zich weer fit en vrolijk willen voelen. Door de enorme hoeveelheid taken op een dag zijn de meeste ouders ' s avonds helemaal uitgeput en is er geen energie meer om te gaan sporten. Onze coaches weten precies wat de uitdagingen zijn en helpen jou weer de fitste versie van jezelf te worden.